Hírek

 

Barista lett Kembe Sorel

2014. július 11.

Barista lett Kembe Sorel

Budapest — Új hivatást talált magának Kembe Sorel (38). A sorozatszínész szabadidejében barista tanfolyamra jár, hogy megtanulja a kávékülönlegességek készítésének teljes folyamatát. A pörkölés, a darálás, és főzés már remekül megy neki, a kávéhab-művészetén viszont még van mit csiszolnia.
 
– Művelődésszervező szakon végeztem, ezért keresni akartam valami olyan képzést, ami kézzelfoghatóbb, piacképesebb. Elkezdtem böngészni a netet, és ráakadtam erre a képzésre – magyarázta Sorel. – Ha elvégzem, akkor minőségi helyekre is el tudok helyezkedni, hajóra vagy esetleg szállodába. Ha nyerek a lottón, akkor pedig lehet, hogy nyitok egy saját üzletet. Soha sem lehet tudni, mit hoz a jövő. A mai világban már muszáj több lábon állni. Nem egy nyugdíjas állás a miénk. A legjobbat remélem, de a legrosszabbra készülök fel.

Kembe Sorel nem véletlenül ilyen megfontolt. Korábban többször is beszéltek arról, hogy pincérkedett a Kopaszi gáton, hogy könnyítsen az anyagi helyzetükön a szintén színész, Kondákor Zsófival (34). 

– Amióta Zsófi visszament dolgozni kezdenek helyrerázódni a dolgok, de nem lehet bizonytalanságban tartani egy gyereket. Meghúzzuk a nadrágszíjat és a színészkedés mellett csinálok más dolgokat is. Spórolgatunk... Indián barátom videoklipeket gyárt. Lehet, hogy idén nyáron vele is dolgozom. 

Sorel a kávéhabpingálás közben elmesélte, hogy kislányuknak, Katjának pár hete volt az első születésnapja.
–  Mindkettőnkre hasonlít. Amikor mi dolgozunk, akkor a nagymama vagy a bébiszitter szokott vigyázni rá. Ősztől pedig bölcsibe megy, ha kell. De azt szeretnénk, hogy akkor se legyen bent minden nap, hogy minél többet velünk lehessen.Kolontár Krisztián
Vasárnapi Blikk

további hírek